Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
22.000 Ft
Menny.:jelentkezés

Fermentáló workshop - alapozó laktofermentálás
jelentkezés

22.000 Ft
Menny.:jelentkezés

FERMENTOR AKADÉMIA TANFOLYAMA

Alapozó laktofermentálás

2023. június 10.., Szombat 14.00-17:00

Helyszín: Máriaremtei Közösségi Liget - Paviln épület- közösségi tér - Budapest, Máriaremetei út 226, 1029

Szeretettel várunk!

Szende Gabriella

 fermentálás-szakértő

Elérhetőség: Utolsó 7 jelentkezés raktáron

Leírás és Paraméterek

FERMENTOR AKADÉMIA TANFOLYAMA

Alapozó laktofermentálás

2023. június 10.., Szombat 14.00-17:00

Ősi tartósítási eljárás, egy olyan tudás, amellyel örömteli ízeket varázsolhatsz, amely jótékonyan hat a mikrobiomodra, amellyel erősítheted emésztő- és immunrendszeredet, ráadásul még a kedélyedet is javítja! Ígérem, hogy a workshop után magabiztosan fogsz fermentálni, és azt veszed észre, hogy alig marad gyümölcs- és zöldséghulladék a konyhádban, mert mindent üvegekbe tettél erjeszteni.

Az alapozó workshopon a következőkről fogsz elméleti és gyakorlati ismereteket szerezni:

– milyen fermentálási fajták léteznek;

– mi a laktofermetálás;

– fermentumok fogyasztásának egészségügyi előnyei, jótékony hatása mikrobiomunkra, hangulatunkra;

– ki nem fogyaszthat laktofermentált ételeket;

– eszközök, alapanyagok;

– a laktofermentálás alapszabályai;

– fermentálás közben felmerülő hibalehetőségek, azok felismerése és azok elhárítása (nyúlósság, Kahm-élesztő, penész stb.);

– 3 féle laktofermentált savanyúság készítése idényzöldségből.

Az ár tartalmazza:

– szükséges eszközök, alapanyagok;

– online elméleti anyag receptekkel;

– Fermentálás 1x1 kisokos;

– a workshopon elkészített üdítőt és savanyút hazaviheted;

– a workshop után negyed éven belül 1x15 perces egyéni online konzultáció, amennyiben kérdés merülne fel az önálló otthoni fermentálás során.

Ár: 22 000 Ft/fő

Helyszín: Máriaremtei Közösségi Liget - Paviln épület- közösségi tér

Jelentkezni: webshopon keresztül lehetséges.

Szeretettel várunk!

Szende Gabriella

 fermentálás-szakértő

jelentkezés / Fő