Leírás és Paraméterek
FERMENTOR AKADÉMIA TANFOLYAMA
2023. június 10.., Szombat 14.00-17:00
Ősi tartósítási eljárás, egy olyan tudás, amellyel örömteli ízeket varázsolhatsz, amely jótékonyan hat a mikrobiomodra, amellyel erősítheted emésztő- és immunrendszeredet, ráadásul még a kedélyedet is javítja! Ígérem, hogy a workshop után magabiztosan fogsz fermentálni, és azt veszed észre, hogy alig marad gyümölcs- és zöldséghulladék a konyhádban, mert mindent üvegekbe tettél erjeszteni.
Az alapozó workshopon a következőkről fogsz elméleti és gyakorlati ismereteket szerezni:
– milyen fermentálási fajták léteznek;
– mi a laktofermetálás;
– fermentumok fogyasztásának egészségügyi előnyei, jótékony hatása mikrobiomunkra, hangulatunkra;
– ki nem fogyaszthat laktofermentált ételeket;
– eszközök, alapanyagok;
– a laktofermentálás alapszabályai;
– fermentálás közben felmerülő hibalehetőségek, azok felismerése és azok elhárítása (nyúlósság, Kahm-élesztő, penész stb.);
– 3 féle laktofermentált savanyúság készítése idényzöldségből.
Az ár tartalmazza:
– szükséges eszközök, alapanyagok;
– online elméleti anyag receptekkel;
– Fermentálás 1x1 kisokos;
– a workshopon elkészített üdítőt és savanyút hazaviheted;
– a workshop után negyed éven belül 1x15 perces egyéni online konzultáció, amennyiben kérdés merülne fel az önálló otthoni fermentálás során.
Ár: 22 000 Ft/fő
Helyszín: Máriaremtei Közösségi Liget - Paviln épület- közösségi tér
Jelentkezni: webshopon keresztül lehetséges.
Szeretettel várunk!
Szende Gabriella
fermentálás-szakértő
jelentkezés / Fő |